Kerti nyugágy HIGOLD Nomad

Kerti nyugágy HIGOLD Nomad

Kerti nyugágy HIGOLD Nomad

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 387 849 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti nyugágy HIGOLD Nomad - termékleírás

Kerti nyugágy HIGOLD Nomad A Nomad kerti nyugágy különleges kényelmet kínál, és elvezeti Önt a csodák és az öröm világába. A kerti nyugágy alumínium kerete kiváló stabilitást és tartósságot biztosít. Kedvezőtlen időjárási hatásokkal és UV-sugárzással szemben ellenálló, sok évszakban használható bútor. A speciális kialakítású kerti nyugágy elegáns megjelenésű és nagyon kényelmes. Időtlen kialakításának köszönhetően könnyen kombinálható más kerti bútorokkal és kiegészítőkkel. Hagyja, hogy elragadja a kikapcsolódás kellemes érzése, és üljön kényelmesen ezen a gyönyörű Nomad kerti nyugágyon. Méret: 197cm x 85cm (sz x mé)Anyag: alumíniumAnyag - betét: vízálló Sunbrella UV anyagSzín: fehér, fekete

Termék Kerti nyugágy HIGOLD Nomad termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Fém bútorok, a márka gyártja Higold, a színváltozat az 000000, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti nyugágy HIGOLD Nomad csoport termékei között található Kerti nyugágyak, márka kínálatában szerepel Higold, a színes változat az 000000, az anyag az fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti nyugágy HIGOLD Nomad - termék paraméterei

Kerti nyugágy HIGOLD Nomad - ár és elérhetőség előzményei

Kerti nyugágy HIGOLD Nomad - egyéb érdekes termékek

Kerti nyugágy HIGOLD Nomad - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?