Blog

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.

Tűzhelyek és sütők sütéshez a tökéletes kulináris élményért

A kályhák és sütők nélkülözhetetlen segítség a konyhában az ízletes, színes és tökéletesen sült ételek elkészítéséhez.

Modern páraelszívók egy stílusos konyhához

Instant vízforralók a tea és kávé szerelmeseinek

A klasszikus kávés kávé szerelmese? Szereted élvezni a világ minden tájáról származó teák ízét és illatát? Egy modern háztartás nem nélkülözheti a vízforralót.

Élelmiszerszárítók a szezonális gyümölcsök minőségi feldolgozásához

Fedezze fel a gombák, gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények és egyéb ételek szárításának világát. Legyen Önnél egészséges nassolnivaló egész évben vegyszerek és tartósítószerek nélkül.

Hogyan válasszunk kávéfőzőt?

Legyen barista egy otthoni kávézóban. Készítsen kulináris élményt szeretteinek és barátainak. Próbáljon ki különféle kávékészítési módszereket is.

Vákuumos lezárók a friss élelmiszerek hosszabb tárolására

Őrizze meg az ételek természetes színét, illatát és ízét! Vákuum! Az étel hosszabb ideig friss marad. Akár ötször tovább!

Hogyan válasszunk fagyasztót?

Rendszeresen fagyaszt le nagy mennyiségű szezonális gyümölcsöt, zöldséget, halat vagy húst? Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő fagyasztót.

Hogyan válasszunk mosogatógépet?

Tudja, hogy a mosogatógépben bármely program kevesebb vizet fogyaszt, mint a kézi mosogatás?

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt?

Növelje az ételek, italok és főtt ételek friss ízét. Tárolja tisztán a kellékeit, és spóroljon személyes időt más családi tevékenységre.

Hogyan spóroljunk árammal?

A villamos energia fogyasztás jelentős költségtételt jelent a családi költségvetésben.

Hogyan spóroljunk energiát otthon?

A fogyasztás rögzítése az egyes energiamérőkön. Növelje a hatékonyságot háztartási készülékek használatakor.

Játékok és játékok minden napra

Támogassa minden családtag egészséges fejlődését, és válasszon a gyermekek számára készült játékok nagy választékából. Jó szórakozást a barátokkal, töltse ki az idősek szabadidejét. A játék gyakran egy felnőtt gyermekkori álmának beteljesülése.

Hogyan válasszunk mosógépet és ruhaszárítót?

A mosás minden háztartásban szükséges tevékenység.

Mikrohullámú sütő minden praktikus konyhába

A mikrohullámú sütő minden praktikus konyhában megtalálható. A mikrohullámú sütők főzés közbeni működési elve energiát és időt takarít meg. Egyszerűen és gyorsan felmelegítik a kész folyékony és szilárd élelmiszereket anélkül, hogy olajra lenne szükségük, és nem égnek.

Hogyan lehet spórolni?

A szárnyaló infláció rekordokat döntöget. Alkalmazkodni kell. Változtass az életszemléleteden, változtass a szokásokon. Ha megspórolsz napi néhány eurót apróságokon, az eredmény meglepő lehet számodra.

Játékok és játékok nagyobb gyerekeknek

A kreatív, interaktív, didaktikus vagy oktató játékok és játékok a legjobb felkészülés gyermekei jövőjére. Engedje meg a gyerekeknek, hogy versenyezzenek és érvényesüljenek a kollektívában.

Hogyan válasszunk porszívót?

Az iszap, por, pollen, atkák, allergének és egyéb szennyeződések kellemetlenné teszik az életét? Vákuum.

Hogyan spóroljunk az étkezési szokások megváltoztatásával?

Étkezési szokások. Mindannyiunknak megvannak a kedvenc és bevett gyakorlatai. Próbálj meg ihletet meríteni, és tedd meg az első lépéseket, hogy megváltoztasd őket

Lego - készlet kortól függetlenül mindenkinek

A világ legnépszerűbb építőkészlete a Lego-tól.

Kert a tél előtt

Készítse elő a kertet az őszi kezelésre, hogy jó állapotban vészelje át a telet. Készüljön fel az átültetésre, vágásra, aprításra, téliesítésre, gyepápolásra, műtrágyázásra, gyümölcsök és zöldségek feldolgozására és tárolására.

Játékok a kicsiknek

Fejlessze a legkisebb gyerekek kíváncsiságát és azt a képességet, hogy mindig valami újat fedezzen fel.

Az iskola hív!

Teremtsen kellemes tanulási környezetet iskolásainak otthon, és egy sarkot a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Kerti bútor, ami kötelező!

A kerti bútorok kiegészítik kertje, erkélye, terasza vagy verandája egyedi hangulatát. A választott stílus az Ön személyiségét és képzeletét tükrözi.

Hogyan válasszunk kerti grillt?

Válassza ki a megfelelő grillsütőt a szórakozáshoz és az élvezethez. Élvezze a steakek sütését, a pörköltek főzését vagy a fondü partikat a hétvégén.

Hogyan válasszunk napernyőt?

A napraforgó nagyon praktikus és modern kiegészítője a kertnek. Mindig kéznél van, amikor árnyékot kell létrehoznia.

Hogyan válasszunk ki egy pavilont?

Hűsöljön le a forró nyáron a pavilon árnyékában. A kerti pavilonok minden alkalomra alkalmasak.

Hogyan válasszunk trambulint?

A trambulin tökéletesen próbára teszi fizikai állapotát, kardiorendszerét és koordinációját. Az ugrás aktívan szórakoztat gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Milyen anyagokból készülnek a kerti bútorok?

A kerti bútorok sokféle anyagból készülnek. Az ajánlat fából, rattanból, bambuszból, fémből vagy műanyagból készült készleteket tartalmaz.

Élvezze kertjét egész nyáron!

A kert nyáron általában a nyugalom és a kikapcsolódás helye a nyüzsgő tavasz után. Számos tevékenységgel pihenhet. Ideális a kert felosztása munka- és pihenőzónára.