Kerti szett HIGOLD - York Sunlounge Set White/Black Olefin

Kerti szett HIGOLD - York Sunlounge Set White/Black Olefin

Kerti szett HIGOLD - York Sunlounge Set White/Black Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD - York Sunlounge Set White/Black Olefin - termékleírás

Kerti szett HIGOLD - York Sunlounge Set White/Black Olefin - 1 x bal nyugágy, 1 x jobb nyugágy, 1 x oldalsó asztal A kerti nyugágyak formatervezése a stílus és a funkcionalitás kombinációját testesíti meg. Lenyűgözni fogja univerzális, időtlen dizájnját, és ideális helyet biztosít a napozáshoz vagy a pihenéshez a medence mellett, a teraszon vagy a kertben. Az alumínium váznak köszönhetően valóban stabilak és tartósak. A teafa fával kombinálva rendkívül kellemes benyomást keltenek. A bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Az állítható háttámlával, puha párnával és négyzet alakú kialakítású nyugágyak optimális kényelmet nyújtanak. Az oldalsó asztalra italokat, könyveket vagy egyéb apró tárgyakat tehet, amelyeket kéznél szeretne tartani. Dekoratív párnák is a szállítás részét képezik. Méret - bal / jobb nyugágy: 200cm x 80cm x 97cm (sz x mé x ma)Méret - oldalsó asztal: 60cm x 50cm x 41cm (sz x mé x ma)Anyag - betét: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraAnyag: alumínium, tikfaVastagság: 1,5mm alumínium, 20mm tikfaPárna színe: bézsSzín: természetes, fekete, fehér

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD - York Sunlounge Set White/Black Olefin csoport termékei között található Kerti nyugágyak, márka kínálatában szerepel Higold, a színes változat az c6a27e, az anyag az Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti nyugágy, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD - York Sunlounge Set White/Black Olefin - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Nyugágyak, Kerti nyugágyak, Kerti nyugágy
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti szett HIGOLD - York Sunlounge Set White/Black Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD - York Sunlounge Set White/Black Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD - York Sunlounge Set White/Black Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?