Kerti szett HIGOLD - New York Lounge Olefin

Kerti szett HIGOLD - New York Lounge Olefin

Kerti szett HIGOLD - New York Lounge Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD - New York Lounge Olefin - termékleírás

Kerti szett HIGOLD - New York Lounge Olefin - 2 x fotel, 1 x kanapé, 1 x asztal A New York kerti készlet garantáltan minden kert vagy terasz középpontjává válik. Modern jellegét az alumínium váz négyszögletes alakjai és a teafafa kombinálják, amelyeknek köszönhetően rendkívül kellemes benyomást kelt. A bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A szett stílusos színű párnákat tartalmaz. A kerti bútorok sora eleganciát hoz a kertjébe, a kényelem mellett, tökéletes kikapcsolódást kínálva a nyári estéken a családdal vagy a barátokkal. Méret - fotel: 84cm x 81,5cm x 61,5cm (sz x mé x ma)Méret - ülés: 150,5cm x 81,5cm x 61,5cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 105cm x 81,5cm x 41cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, tikfaAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraVastagság: 1,5mm alumínium, 20mm tikfaSzín: természetes, antracit, szürkePárna színe: fehér / világosszürke / sötétszürke

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD - New York Lounge Olefin csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD - New York Lounge Olefin - termék paraméterei

Kerti szett HIGOLD - New York Lounge Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD - New York Lounge Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD - New York Lounge Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?