Kerti szett HIGOLD Clark - 4 ülőhely

Kerti szett HIGOLD Clark - 4 ülőhely

Kerti szett HIGOLD Clark - 4 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD Clark - 4 ülőhely - termékleírás

Kerti szett HIGOLD Clark - 1 x kanapé, 2 x fotel, 1 x asztal Egy jó minőségű ülőgarnitúra nem hiányozhat egyetlen kertből vagy teraszról sem. A Clark kerti készlet a szórakozás központjává válik a meleg és napsütéses napokon. Érdekes dizájnjának és a tikfa alumíniumkeretnek köszönhetően tökéletesen kiemeli a modern dekorációt, és gyönyörű stílust kölcsönöz minden helynek. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a kerti bútor kültéri használatra alkalmas, ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Egészítse ki kerti készletét kerti kiegészítőkkel vagy kerti cserepekkel, amelyek még jobban kiemelik kertjét. A Clark sorozatú kerti bútorok kertje vagy terasza felbecsülhetetlen értékű részévé válnak. Méret - kanapé: 158cm x 72,5cm x 81cm (sz x ma x mé)Méret - szék: 65cm x 72,5cm x 81cm (sz x ma x mé)Méret - asztal: 120cm x 41cm x 70cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak fa, műrattan, anyagSzín: természetes, antracit, szürke

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD Clark - 4 ülőhely csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD Clark - 4 ülőhely - termék paraméterei

Kerti szett HIGOLD Clark - 4 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD Clark - 4 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD Clark - 4 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?