Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 9 ülőhely

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 9 ülőhely

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 9 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 9 ülőhely - termékleírás

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport - 1 x kanapé, 1 x asztal, 1 x oldalsó asztal A modern kialakítású Airport Garden Corner szett remek választás lesz a családdal való pihenéshez vagy a barátokkal való üldögéléshez. A készlet alkalmas teraszra vagy kertre, vagy kávézókba és szállodákba. A hozzáadott fa elemek karaktert és ízt adnak az egész megjelenésnek. A színes bevonat hangsúlyozza az anyag felületének tiszta megjelenését. A szállítás részét képező dizájn párnák a pihenés és a jólét érzését kelti benned. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, kényelmet és stílust, amelyet az Airport Suite kínál. Méret - ülés: 321cm x 321cm (sz x mé)Méret - asztal: 120cm x 80cm x 41cm (sz x mé x ma)Méret - oldalsó asztal: 50cm x 50cm x 45cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, tikfa, üvegAnyag - ülés: Sunbrella vízálló UV anyagSzín: természetes, taupePárna színe: világosszürke / sötétszürke / fekete, antracit

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 9 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 9 ülőhely - termék paraméterei

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 9 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 9 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 9 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?