Kerti szett HIGOLD Nomad - 4 ülőhely

Kerti szett HIGOLD Nomad - 4 ülőhely

Kerti szett HIGOLD Nomad - 4 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 930 257 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD Nomad - 4 ülőhely - termékleírás

Kerti szett HIGOLD Nomad - 2 x fotel, 1 x kanapé, 1 x asztal A Nomad kerti szett megfelelő kényelmet biztosít a nyári kerti pihenéshez a dupla ülésnek és a praktikus asztalnak tárolóhellyel. A kiváló minőségű és strapabíró anyagoknak köszönhetően ez a készlet kiválóan ellenáll az időjárási hatásoknak. A döntés csak Önön múlik, hogy hol helyezze el - akár az étkezőben, a konyhában vagy a kertben. Élvezze a meleg napsütést egy minőségi, modern kialakítású készlettel. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, a kényelmet és a stílust. A Nomad kerti bútorokkal a béke stílusos és elegáns oázisát teremti meg, amely egyszerre lesz funkcionális és praktikus. Méret - kanapé: 140cm x 75cm x 73,5cm (sz x ma x mé)Méret - fotel: 80cm x 75cm x 73,5cm (sz x ma x mé)Méret - asztal: 110cm x 39cm x 66cm (sz x ma x mé)Anyag: alumíniumAnyag - ülés: vízálló Sunbrella UV anyagSzín: fehér, fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD Nomad - 4 ülőhely csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD Nomad - 4 ülőhely - termék paraméterei

Kerti szett HIGOLD Nomad - 4 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD Nomad - 4 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD Nomad - 4 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?