Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 5 ülőhely

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 5 ülőhely

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 5 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 5 ülőhely - termékleírás

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport - 1 x kanapé, 1 x asztal A repülőtér sarokkészletének köszönhetően már nem kell foglalkoznia a helyhiánnyal. A készlet alkalmas teraszra vagy kertre, vagy kávézókba és szállodákba. A nagyobb méreteknek köszönhetően a szett ideális családdal vagy barátokkal ülni. A hozzáadott faelemek karaktert és ízt adnak az egész dizájnnak. A színes bevonat hangsúlyozza az anyag felületének tiszta megjelenését. A pihenés és a közérzet érzését az árban szereplő formatervezési párnák idézik elő benned. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, kényelmet és stílust, amelyet az Airport Suite kínál. Méret - ülés: 325cm x 253cm (sz x mé)Méret - asztal: 120cm x 80cm x 41cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, tikfa, üvegAnyag - ülés: Sunbrella vízálló UV anyagSzín: természetes, taupePárna színe: világosszürke / sötétszürke / fekete

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 5 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 5 ülőhely - termék paraméterei

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 5 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 5 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 5 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?