Kerti szett HIGOLD Brus - 4 ülőhely

Kerti szett HIGOLD Brus - 4 ülőhely

Kerti szett HIGOLD Brus - 4 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 560 269 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD Brus - 4 ülőhely - termékleírás

Kerti szett HIGOLD Brus - 2 x fotel, 1 x kanapé, 1 x asztal Ezzel a Brus kerti készlettel lenyűgöző és elegáns helyet teremthet a kellemes pihenéshez és pihenéshez családjával és barátaival a gyönyörű napsütéses napokon. Ezt az elegáns szettet elsősorban a matrac jellemzi, amely érdekes módon a fém ülésekhez van rögzítve. A kiváló minőségű és strapabíró anyagoknak köszönhetően ez a készlet kiválóan ellenáll az időjárási hatásoknak. Élvezze a meleg napsütést egy minőségi, modern kialakítású készlettel. A szerelvény kültéren, de beltéren is elhelyezhető. Szépség és elegancia minden részletében. A kerti készlet stílusos színekben pompázó párnákkal érkezik. A Brus kerti bútorsorozat felbecsülhetetlen értékű része lesz kertjének vagy teraszának. Méret - kanapé: 146,5cm x 76cm x 67,5cm (sz x ma x mé)Méret - fotel: 70cm x 76cm x 67,5cm (sz x ma x mé)Méret - asztal: 110cm x 39cm x 55cm (sz x ma x mé)Anyag: alumíniumAnyag - ülés: anyagSzín: fekete

Termék Kerti szett HIGOLD Brus - 4 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD Brus - 4 ülőhely csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD Brus - 4 ülőhely - termék paraméterei

Kerti szett HIGOLD Brus - 4 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD Brus - 4 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD Brus - 4 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?