Kerti szett HIGOLD - Sheldon Lounge Black Olefin

Kerti szett HIGOLD - Sheldon Lounge Black Olefin

Kerti szett HIGOLD - Sheldon Lounge Black Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD - Sheldon Lounge Black Olefin - termékleírás

Kerti szett HIGOLD - Sheldon Lounge Black Olefin - 2 x fotel, 1 x kanapé, 1 x asztal A Sheldon design kertkészlet minden kert pótolhatatlan részévé válik. A masszív teakfa váznak köszönhetően a készlet erős, erős és tartós. A bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A készlet ideális segítő lesz, ha a nyári estéket barátokkal vagy családdal tölti. A képen látható párnák szintén a szállítás részét képezik. Élvezze a kikapcsolódás pillanatait, és hagyja, hogy elragadja magát a béke ezzel az eredeti szettel. Érdekes kialakítású, amely gazdagít minden kertet vagy teraszt. Méret - fotel: 76cm x 67cm x 77cm (sz x mé x ma)Méret - ülés: 156,5cm x 67cm x 77cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 110cm x 65cm x 41cm (sz x mé x ma)Anyag: tömörfa teak, kerámia üveg, alumíniumAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraVastagság: 4mm alumínium, 9,5mm üvegSzín: természetes, fekete, antracitPárna színe: fehér / világosszürke / sötétszürke, fehér / bordó / világosbarna

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD - Sheldon Lounge Black Olefin csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD - Sheldon Lounge Black Olefin - termék paraméterei

Kerti szett HIGOLD - Sheldon Lounge Black Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD - Sheldon Lounge Black Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD - Sheldon Lounge Black Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?