Kerti szett HIGOLD Hestia 5 ülőhely

Kerti szett HIGOLD Hestia 5 ülőhely

Kerti szett HIGOLD Hestia 5 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD Hestia 5 ülőhely - termékleírás

Kerti szett HIGOLD Hestia -1 x kanapé, 2 x fotel, 1 x asztal Az egyedi Hestia kerti szett első látásra elbűvöli dizájnnal és felhasznált anyagokkal. A készlet ötvözi a modern dizájnt szőtt kötelekkel és exkluzív párnákkal. A finoman megtervezett kúpos szerkezet teljesen hangsúlyozza ennek a remekműnek a lelkét. Az organikus megjelenésű és hatékony szövési stílusú modern design soha nem veszíti el belső szépségét. A készlet alkalmas kültérbe, de belső terekbe is. Érdekes, gyönyörű kiegészítő, amely minden kert vagy terasz középpontjává válik. Méret - ülés: 182cm x 75,5cm x 78,5cm (sz x mé x ma)Méret - fotel: 72cm x 75,5cm x 78,5cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 110cm x 65cm x 42,5cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, üveg, szövet, szövött kötélSzín: fehér, narancssárgaPárna színe: fehér / narancs

Termék Kerti szett HIGOLD Hestia 5 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben ffffff, Anyagösszetétel üveg az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az ffffff, az anyagból üveg, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD Hestia 5 ülőhely csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben ffffff, Anyagösszetétel üveg az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD Hestia 5 ülőhely - termék paraméterei

Kerti szett HIGOLD Hestia 5 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD Hestia 5 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD Hestia 5 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?