Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin

Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin

Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin - termékleírás

Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin - 2 x fotel, 1 x kanapé, 1 x asztal Ha nyugodtan szeretne ülni a barátaival egy ital mellett egy nyári grill mellett, akkor a Nofi kerti szett az Ön számára. Kényelem, elegancia és hosszú élet - ezek a szett jellemzői. A felhasznált anyagoknak köszönhetően kitűnő az UV-sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárási hatásoknak. Dekoratív párnák is a szállítás részét képezik. Ezzel a kényelmes szettel nemcsak a kertet szépíti meg, hanem egy második nappalit is létrehoz. Méret - fotel: 80cm x 81cm x 61,5cm (sz x mé x ma)Méret - ülés: 155cm x 81cm x 61,5cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 120cm x 70cm x 37,5cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, tikfaAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraVastagság: 1,5mm alumíniumSzín: természetes, bézsPárna színe: türkiz

Termék Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin - termék paraméterei

Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD - Nofi Lounge Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?