Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 577 174 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs - termékleírás

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs Pihenjen kertje kényelmében a Nofi 3-személyes kanapénak köszönhetően. Legyen kint, mint otthon. Kényeztesse magát a napsugarak által egy csésze jó kávé mellett. A kerti kanapé modern karakterét az alumínium váz szögletes formái hangsúlyozzák a tikfa kombinációjával, aminek köszönhetően rendkívül kellemes benyomást kelt. A bútor ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A maximális kényelmet ülve a kanapé árában található párnák biztosítják. A kanapé eleganciát és kényelmet kölcsönöz kertjének, tökéletes kikapcsolódást kínálva a nyári estéken. Méret: 220cm x 61,5cm x 81cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraSzín: természetes, bézs

Termék Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben f8e7d1, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti kanapék, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az f8e7d1, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs - termék paraméterei

Színf8e7d1
AnyagFaipari
KategóriaBútor, kanapék, Kerti bútor, Kerti kanapék
MárkaHigold
Színf8e7d1
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs - ár és elérhetőség előzményei

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs - egyéb érdekes termékek

Kerti 3-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?