Kerti 2-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs

Kerti 2-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs

Kerti 2-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 424 084 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti 2-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs - termékleírás

Kerti 2-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs Szeretsz a friss levegőn tölteni, de a hely miatt nem engedhetsz meg magadnak egy tágas kanapét? Az elegáns 2-személyes Nofi kanapé nemcsak a kertben, hanem az erkélyen vagy a teraszon is elfér. Kétségtelenül élvezni fogja vele a kikapcsolódás és a jó közérzet kellemes pillanatait. A kerti kanapé modern karakterét az alumínium váz szögletes formái hangsúlyozzák a tikfa kombinációjával, aminek köszönhetően rendkívül kellemes benyomást kelt. A kanapé árában található párnák maximális kényelmet biztosítanak ülés közben. A bútor ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Amikor úgy dönt, hogy használja, stílusos helyet biztosít Önnek. Méret: 155cm x 61,5cm x 81cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraSzín: természetes, bézs

Termék Kerti 2-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben f8e7d1, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti kanapék, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az f8e7d1, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti 2-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs - termék paraméterei

Színf8e7d1
AnyagFaipari
KategóriaBútor, kanapék, Kerti bútor, Kerti kanapék
MárkaHigold
Színf8e7d1
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti 2-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs - ár és elérhetőség előzményei

Kerti 2-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs - egyéb érdekes termékek

Kerti 2-személyes kanapé HIGOLD Nofi bézs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?