Kerti fotel HIGOLD Nofi 2.0 bézs

Kerti fotel HIGOLD Nofi 2.0 bézs

Kerti fotel HIGOLD Nofi 2.0 bézs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 120 739 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti fotel HIGOLD Nofi 2.0 bézs - termékleírás

Kerti fotel HIGOLD Nofi 2.0 bézs A Nofi kerti fotel tökéletessé teszi kertjét vagy teraszát. Kényelem, elegancia és hosszú élettartam - ez a kerti fotel jellemzője. Hagyd magad elragadni egy olyan világba, ahol nincs helye a gondoknak. A fa és az alumínium kombinációja nagyon modern, a funkcionalitás mellett kertje is modern megjelenést kap. A felhasznált anyagoknak köszönhetően ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak. Különösen harmonikusan áll ki az azonos nevű sorozat kiegészítőivel. Élvezze az ülést a meleg napon egy időtlen kialakítású, kiváló minőségű fotellel. Méret: 75cm x 77cm x 73,5cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: textil - kétrétegű, gyorsan száradSzín: természetes, bézs

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben f8e7d1, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti fotel HIGOLD Nofi 2.0 bézs - termék paraméterei

Színf8e7d1
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Fotelek, Kerti bútor
MárkaHigold
Színf8e7d1
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti fotel HIGOLD Nofi 2.0 bézs - ár és elérhetőség előzményei

Kerti fotel HIGOLD Nofi 2.0 bézs - egyéb érdekes termékek

Kerti fotel HIGOLD Nofi 2.0 bézs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?