Kerti asztal HIGOLD Nofi 45 cm bézs

Kerti asztal HIGOLD Nofi 45 cm bézs

Kerti asztal HIGOLD Nofi 45 cm bézs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 95 644 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti asztal HIGOLD Nofi 45 cm bézs - termékleírás

Kerti asztal HIGOLD Nofi 45 cm bézs A Nofi kerti asztal bármely kertben vagy teraszon gyönyörűen megállja a helyét. Erkélyre vagy kisebb kerti sarokba remek választás. Az alumínium keret szögletes formájának köszönhetően a teakfával kombinálva rendkívül kellemes benyomást kelt. A felhasznált anyagot az időjárással és az UV sugárzással szembeni magas ellenállás jellemzi. További előnye a könnyű karbantartás és a hosszú élettartam. A színkombináció magasabb szintre emeli terasza kialakítását. Különösen harmonikusan áll ki az azonos nevű sorozat kiegészítőivel. Az erkélyen vagy a kertben való kellemes ücsörgés többé nem okoz gondot. Méret: 45cm x 39cm x 45cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faSzín: természetes, bézs

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti asztal HIGOLD Nofi 45 cm bézs termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti asztal HIGOLD Nofi 45 cm bézs - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Kerti asztalok, Kerti asztal
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti asztal HIGOLD Nofi 45 cm bézs - ár és elérhetőség előzményei

Kerti asztal HIGOLD Nofi 45 cm bézs - egyéb érdekes termékek

Kerti asztal HIGOLD Nofi 45 cm bézs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?