Kerti étkészlet HIGOLD Nofi 4 ülőhely

Kerti étkészlet HIGOLD Nofi 4 ülőhely

Kerti étkészlet HIGOLD Nofi 4 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 824 657 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkészlet HIGOLD Nofi 4 ülőhely - termékleírás

Kerti étkészlet HIGOLD Nofi - 4 x szék, 1 x asztal A Nofi design kerti étkészlet minden kert vagy terasz szemet gyönyörködtető elemévé válik. A teak asztallap stílusosnak és természetesnek tűnik. Az alumínium lábak biztosítják a stabilitást és a hosszú élettartamot. Az étkészlet könnyen tisztítható, ellenáll az időjárásnak és az UV sugárzásnak. Alkalmas mindennapi kültéri használatra. Kényelmével elkápráztat és kellemes légkört teremt. Töltsön időt együtt családjával vagy barátaival egy jó étkezés mellett. Méret - szék: 56cm x 70cm x 80cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 90cm x 90cm x 75cm (sz x mé x ma)Anyag: teakfa, alumíniumAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraVastagság: asztal: 1,5mm alumínium, szék: 1,2mm alumíniumSzín: természetes, bézs

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkészlet HIGOLD Nofi 4 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti székek, a márka gyártja Higold, a színes változat c6a27e, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkészlet HIGOLD Nofi 4 ülőhely - termék paraméterei

Kerti étkészlet HIGOLD Nofi 4 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkészlet HIGOLD Nofi 4 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti étkészlet HIGOLD Nofi 4 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?