Kerti étkészlet HIGOLD Clint 4 ülőhely

Kerti étkészlet HIGOLD Clint 4 ülőhely

Kerti étkészlet HIGOLD Clint 4 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 825 469 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkészlet HIGOLD Clint 4 ülőhely - termékleírás

Kerti étkészlet HIGOLD Clint - 4 x szék, 1 x asztal A Clint kerti étkészlet finom és esztétikus megjelenésével imponál. A szerkezet nem masszív vagy masszív, de a bútorok továbbra is az átlag feletti erősek és rugalmasak. A szék, valamint az asztal hegesztések nélkül készültek, csak csavarokkal vannak összekötve. Az összecsukható rendszerrel sok helyet takaríthat meg. Kényeztesse magát pihenéssel és kellemes üléssel egy jó kávé mellett. A készlet nemcsak a vacsorához, de a teraszon vagy az erkélyen való pihenéshez is a legjobb választás lesz. Méret - szék: 55,5cm x 56cm x 88cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 100cm x 100cm x 74,5cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, faAnyag - ülés: textil - kétrétegű, gyorsan száradóSzín: fehér, természetes

Termék Kerti étkészlet HIGOLD Clint 4 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja Higold, a színes változat c6a27e, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkészlet HIGOLD Clint 4 ülőhely csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkészlet HIGOLD Clint 4 ülőhely - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Székek, Kerti bútor, Kerti székek, Kerti asztalok, Kerti asztal
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti étkészlet HIGOLD Clint 4 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkészlet HIGOLD Clint 4 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti étkészlet HIGOLD Clint 4 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?