Kerti étkészlet HIGOLD - Champion Dining Olefin - 6 ülőhely

Kerti étkészlet HIGOLD - Champion Dining Olefin - 6 ülőhely

Kerti étkészlet HIGOLD - Champion Dining Olefin - 6 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkészlet HIGOLD - Champion Dining Olefin - 6 ülőhely - termékleírás

Kerti étkészlet HIGOLD - Champion Dining Olefin - 6 ülőhely - 6 x szék, 1 x asztal A Champion design kerti étkészlet minden étkezés élvezetesebbé válik, hogy kellemes élményt nyújtson családjával vagy barátaival. Az alumínium és a teafa kombinációjának köszönhetően a készlet erős, erős és tartós. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a bútorok alkalmasak a külsejére, ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A Chamiopn sorozat egy kis kényelmet hoz a kertjébe, tökéletes kikapcsolódást kínálva a nyári estéken családjával vagy barátaival. Méret - szék: 55,5cm x 62,5cm x 86,5cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 200cm x 100cm x 75cm (sz x mé x ma)Anyag: teakfa, alumíniumAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraVastagság: szék: 1,2mm alumínium, asztal: 1,5mm alumíniumSzín: természetes, fehér, szürke

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkészlet HIGOLD - Champion Dining Olefin - 6 ülőhely csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja Higold, a színes változat c6a27e, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkészlet HIGOLD - Champion Dining Olefin - 6 ülőhely - termék paraméterei

Kerti étkészlet HIGOLD - Champion Dining Olefin - 6 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkészlet HIGOLD - Champion Dining Olefin - 6 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti étkészlet HIGOLD - Champion Dining Olefin - 6 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?