Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely

Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely

Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 852 484 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely - termékleírás

Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely Mit szólnál egy asztalhoz a kertbe? Gondolom, egyetlen kert vagy terasz sem nélkülözheti. A Champion kerti étkezőasztal első pillantásra lenyűgözi eleganciájával. Az asztallapot stabil alumínium lábak támasztják alá, amelyek stabillá és erőssé teszik. Könnyedén kombinálhatja az időtlen dizájnt kerti székekkel és egyéb kiegészítőkkel. Akár a nap felé néz, akár a heves esőzés, nyugodtan hagyhatja a szabadban egész évben. A kerti bútor ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Az asztal kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Szerezzen be egy design darabot Champion kerti asztal formájában. Méret: 200cm x 75cm x 100cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, üvegVastagság: 1,5mm alumínium, 9,5mm kerámia üvegSzín: fehér, szürke

Termék Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben ffffff, Anyagösszetétel üveg az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az ffffff, az anyagból üveg, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben ffffff, Anyagösszetétel üveg az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely - termék paraméterei

Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőasztal HIGOLD Champion - 6 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?