Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin

Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin

Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 808 259 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin - termékleírás

Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin A Champion design kerti nyugágy egy különleges kényelmet kínál, és a csodák és az öröm világába vezet. A nyugágy kényelmes padból és állítható háttámlából áll. A párna ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A speciálisan kialakított nyugágy elegánsnak tűnik és nagyon kényelmes. A fa kartámaszok esztétikus megjelenést kölcsönöznek a nyugágynak. A képen látható párna szintén a szállítás része. Kényeztesse magát minőségi pihenéssel és kényelemmel. Méret - nyugágy: 199cm x 93cm x 91,5cm (sz x mé x ma)Anyag - betét: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraAnyag: alumínium, tikfa, üvegVastagság: 2mm alumíniumSzín: fehér, természetes, szürkePárna színe: világosszürke

Termék Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti nyugágyak, márka kínálatában szerepel Higold, a színes változat az c6a27e, az anyag az Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin termékcsoporthoz tartozik Kerti nyugágy, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin - termék paraméterei

Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti nyugágy HIGOLD - Champion Sunlounger Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?