Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 221 699 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - termékleírás

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene Az Emoti design nyugágy remekül kiegészíti kertjét vagy teraszát. Az alumínium váznak köszönhetően nagyon stabil, hosszú élettartammal rendelkezik. Az erős textil vízálló szövet garantálja az egyszerű gondozást és karbantartást. A háttámla a legkényelmesebb helyzetbe állítható pihenés közben. Az időtlen dizájnnak köszönhetően könnyedén kombinálhatja más kerti bútorokkal és kiegészítőkkel. Méret - nyugágy: 181cm x 73,5cm x 97cm (sz x mé x ma)Anyag - hátlap: textil - kétrétegű, gyorsan száradAnyag: alumíniumVastagság: 2mm alumíniumSzín: fekete

Termék Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Fém bútorok, a márka gyártja Higold, a színváltozat az 000000, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene termékcsoporthoz tartozik Kerti nyugágyak, márka kínálatában szerepel Higold, a színes változat az 000000, az anyag az fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - termék paraméterei

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - ár és elérhetőség előzményei

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - egyéb érdekes termékek

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?