Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad

Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad

Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 149 719 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad - termékleírás

Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad Üljön le családjával és barátaival a kerti asztalhoz, és üljön le a Nomad étkezőszékre. A kerti szék ideális darabja lesz kertjének, de akár teraszának vagy erkélyének is. Bárhová is helyezi, ellenállhatatlanul bájos és kényelmes lesz. A kiváló minőségű és strapabíró anyagoknak köszönhetően ez a szék kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. A döntés rajtad múlik, hogy hol helyezd el – akár az étkezőben, a konyhában vagy a kertben. A színkombináció magasabb szintre emeli terasza kialakítását. Különösen harmonikusan áll ki az azonos nevű sorozat kiegészítőivel. Hozzon létre egy kerti pihenőhelyet, amelyet mindenki irigyelni fog. Méret: 56cm x 86cm x 61cm (sz x ma x mé)Anyag: alumíniumAnyag - ülés: vízálló Sunbrella UV anyagSzín: fehér, fekete

Termék Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad - termék paraméterei

Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőszék HIGOLD Nomad - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?