Kerti étkezőszék HIGOLD Teakman

Kerti étkezőszék HIGOLD Teakman

Kerti étkezőszék HIGOLD Teakman

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 149 249 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőszék HIGOLD Teakman - termékleírás

Kerti étkezőszék HIGOLD Teakman A Teakman kerti étkezőszék ideális kiegészítője lesz a kellemes és kényelmes ülésnek. A tikfa, tömör fém és a V-alakú szövésminta kombinációja rendkívül kellemes benyomást kelt. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a kerti szék ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak, strapabíró és könnyen karbantartható. Tedd kellemesebbé a meleg napon való ülést egy kiváló minőségű, időtálló dizájnú székkel. Bárhová is helyezi, ellenállhatatlanul bájos és kényelmes lesz. Ezen kívül a Teakman szék üdítő változás lesz a kertben vagy a teraszon. Méret: 64cm x 80,6cm x 56cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak fa, VIRO® műrattanAnyag - ülés: vízálló Sunbrella UV anyagSzín: természetes, fehér, antracit

Termék Kerti étkezőszék HIGOLD Teakman csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben ffffff, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Teak kerti bútor, a márkához tartozik Higold, a színes változat az ffffff, anyagból készült Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőszék HIGOLD Teakman - termék paraméterei

Színffffff
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Teak kerti bútor
MárkaHigold
Színffffff
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti étkezőszék HIGOLD Teakman - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőszék HIGOLD Teakman - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőszék HIGOLD Teakman - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?