Kerti asztal HIGOLD - ICOO White

Kerti asztal HIGOLD - ICOO White

Kerti asztal HIGOLD - ICOO White

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 150 369 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti asztal HIGOLD - ICOO White - termékleírás

Kerti asztal HIGOLD - ICOO White Az ICOO design kerti asztal gyönyörűen kitűnik minden kertben vagy teraszon. A multifunkcionális és trendi kerti asztal sok arc számára készült asztal. Összecsukva tároló vagy konferenciaasztalként szolgál. Ha kihúzza a legfelső asztallapot, az asztal hűsítő rúddá válik. A vonzó ICOO kerti asztal dobozával italok hűtésére minden szempontból megfelel. Nem kell többé futnia a hűtőben lévő hűtött italok után. Van egy ICOO asztal, amely minden látogatást örömmel tölt el. Méret: 38cm x 38cm x 40,5cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, tikfaVastagság: 1,5-2mm alumíniumSzín: fehér, természetes

Termék Kerti asztal HIGOLD - ICOO White termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti asztal HIGOLD - ICOO White csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti asztal HIGOLD - ICOO White - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Kerti asztalok, Kerti asztal, Design bútorok
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti asztal HIGOLD - ICOO White - ár és elérhetőség előzményei

Kerti asztal HIGOLD - ICOO White - egyéb érdekes termékek

Kerti asztal HIGOLD - ICOO White - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?