Kerti oldalsó asztal Nomad fehér

Kerti oldalsó asztal Nomad fehér

Kerti oldalsó asztal Nomad fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 120 269 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti oldalsó asztal Nomad fehér - termékleírás

Kerti oldalsó asztal Nomad fehér A Nomad kerti oldalsó asztal minden látogatót megörvendeztet. Erkélyre, teraszra vagy egy kis kerti sarokba remek választás. A kiváló minőségű és tartós anyagoknak köszönhetően ez a tárolóasztal kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. A döntés csak Önön múlik, hogy hol helyezze el - akár az étkezőben, a konyhában vagy a kertben. A színkombináció magasabb szintre emeli terasza kialakítását. Különösen harmonikusan áll ki az azonos nevű sorozat kiegészítőivel. Az asztal remek kiegészítője lesz a nyugágyaknak vagy a kanapénak, de külön is használható. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, kényelmet és stílust, amit a Nomad kerti asztal kínál. Méret: 55cm x 55cm x 45cm (sz x ma x mé)Anyag: alumíniumSzín: fehér, fekete

Termék Kerti oldalsó asztal Nomad fehér csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti oldalsó asztal Nomad fehér termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti oldalsó asztal Nomad fehér - termék paraméterei

Kerti oldalsó asztal Nomad fehér - ár és elérhetőség előzményei

Kerti oldalsó asztal Nomad fehér - egyéb érdekes termékek

Kerti oldalsó asztal Nomad fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?