Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 5 ülőhely

Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 5 ülőhely

Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 5 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 5 ülőhely - termékleírás

Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 2 x fotel, 1 x háromüléses, 1 x asztal, 1 x oldalsó asztal A modern dizájnnal díszített York kerti szett nagyszerű választás lesz a családdal való pihenéshez vagy a barátokkal való közös pihenéshez a kertben. Modern karakterét az alumínium keret szögletes formái hangsúlyozzák a tikfa kombinációjával, aminek köszönhetően rendkívül kellemes benyomást kelt. A készülék ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Amikor úgy dönt, hogy használja, stílusos helyet biztosít Önnek. A díszpárnák is a szállítás részét képezik. Az 5 személyes kerti szett kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Érdekes, gyönyörű kiegészítő, amely bármely kert vagy terasz központja lesz. Méret - szék: 84cm x 61cm x 81,5cm (sz x ma x mé)Méret - kanapé: 220cm x 61cm x 81,5cm (sz x ma x mé)Méret - asztal: 110cm x 41cm x 75cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: vízálló Sunbrella UV anyagVastagság: 1,5mm alumínium, 20mm teak faSzín: természetes, pezsgő

Termék Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 5 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 5 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 5 ülőhely - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Fotelek, Kerti bútor, Kerti asztalok, Kerti asztal
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 5 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 5 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD York pezsgő - 5 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?