Kerti készlet HIGOLD Nofi - 4 ülőhely fekete

Kerti készlet HIGOLD Nofi - 4 ülőhely fekete

Kerti készlet HIGOLD Nofi - 4 ülőhely fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti készlet HIGOLD Nofi - 4 ülőhely fekete - termékleírás

Kerti készlet HIGOLD Nofi fekete - 2 x fotel, 1 x kanapé, 1 x asztal A Nofi kerti szett modern és eredeti dizájnjával lep meg. Tökéletessé varázsolja kertjét vagy teraszát. Kényelem, elegancia és hosszú élettartam - ezek a kerti bútorok jellemzői. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a kerti szett kitűnik az UV sugárzással és a kedvezőtlen időjárással szembeni ellenálló képességével. A díszpárnák is a szállítás részét képezik. A készlet kültéren, de beltéren is elhelyezhető. Érdekes, gyönyörű kiegészítő, amely minden kert vagy terasz központi eleme lesz. Méret - fotel: 80cm x 61,5cm x 81cm (sz x ma x mé)Méret - kanapé: 155 cm x 61,5 cm x 81 cm (sz x ma x mé)Méret - asztal: 120cm x 37,5cm x 70cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraVastagság: 1,5mm alumíniumSzín: natúr, fekete

Termék Kerti készlet HIGOLD Nofi - 4 ülőhely fekete termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti készlet HIGOLD Nofi - 4 ülőhely fekete csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti készlet HIGOLD Nofi - 4 ülőhely fekete - termék paraméterei

Kerti készlet HIGOLD Nofi - 4 ülőhely fekete - ár és elérhetőség előzményei

Kerti készlet HIGOLD Nofi - 4 ülőhely fekete - egyéb érdekes termékek

Kerti készlet HIGOLD Nofi - 4 ülőhely fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?