Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 4 ülőhely

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 4 ülőhely

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 4 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 4 ülőhely - termékleírás

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 1 x kanapé, 1 x asztal Az Airport kerti sarokgarnitúra nemcsak kertje vagy terasza tökéletes újjáélesztése lesz, hanem olyan hellyé is válik, ahol jól érzi magát, és megkapja a szükséges energiát. A hozzáadott fa elemek karaktert és ízt adnak az egész designnak. A felhasznált anyagoknak köszönhetően kitűnik az UV sugárzással és a kedvezőtlen időjárással szembeni ellenálló képességével. A tágas üléseket puha párnák egészítik ki a még nagyobb kényelem érdekében. Tedd felejthetetlenné nyári napjaidat az Airport kerti készlettel. Méret - kanapé: 253cm x 68,5cm x 253cm (sz x ma x mé)Méret - asztal: 119,5cm x 40cm x 79,5cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak fa, üvegAnyag - ülés: vízálló UV anyag SunbrellaPárna színe: lazac, sárgaSzín: fehér, fekete

Termék Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 4 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 4 ülőhely csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 4 ülőhely - termék paraméterei

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 4 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 4 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti sarokkészlet HIGOLD Airport 2.0 - 4 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?