Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin

Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin

Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin - termékleírás

Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin - 6 x szék, 1 x asztal A modern Airport kerti étkezőgarnitúra kellemesebbé teszi a családdal való ülést a teraszon vagy a kertben. Az alumínium váz és a teafa kombinációja kellemes benyomást kelt, ennek köszönhetően stabil és tartós. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a bútorok alkalmasak a külsejére, ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A gyönyörű étkezőgarnitúra garantálja a kényelmes pihenést a teraszon, és minden térség domináns tulajdonságává válik. Méret - szék: 61,5cm x 58cm x 73cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 200cm x 100,5cm x 76cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, tikfa, üvegAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraMéret - alumínium lemez: szék: 40x7cm, asztal: 60x9cmSzín: természetes, taupe

Termék Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja Higold, a színes változat c6a27e, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Székek, Kerti bútor, Kerti székek, Kerti asztalok, Kerti asztal
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti étkészlet HIGOLD - Airport Dining Taupe Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?