Kerti kiszolgáló kocsi HIGOLD - Airport Dining Car Taupe

Kerti kiszolgáló kocsi HIGOLD - Airport Dining Car Taupe

Kerti kiszolgáló kocsi HIGOLD - Airport Dining Car Taupe

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 453 539 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti kiszolgáló kocsi HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - termékleírás

Kerti kiszolgáló kocsi HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - hűtőkanál nélkül A stílusos kerti tálaló kocsi kiváló segítő lesz az otthonban, de éttermekben és szállodákban is használható. A teafa és az alumínium kombinációja rendkívül kellemes benyomást kelt. A felhasznált anyagoknak köszönhetően kültérre is alkalmas. A kocsi négy keréken áll, ennek köszönhetően könnyen kezelhető. Már nem kell folyamatosan menekülnie a látogatás elől, van egy kiszolgáló kocsi Aiport, amelyet mindig kéznél tarthat. Méret: 40cm x 76,5cm x 88cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, tikfa, acélMéret - alumínium lemez: 40x7cmSzín: természetes, taupe

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti kiszolgáló kocsi HIGOLD - Airport Dining Car Taupe csoport termékei között található Kerti kocsik, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti kiszolgáló kocsi HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Kerti kocsik
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti kiszolgáló kocsi HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - ár és elérhetőség előzményei

Kerti kiszolgáló kocsi HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - egyéb érdekes termékek

Kerti kiszolgáló kocsi HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?