Kerti bárszett HIGOLD - Airport Bar Set Taupe Olefin

Kerti bárszett HIGOLD - Airport Bar Set Taupe Olefin

Kerti bárszett HIGOLD - Airport Bar Set Taupe Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti bárszett HIGOLD - Airport Bar Set Taupe Olefin - termékleírás

Kerti bárszett HIGOLD - Airport Bar Set Taupe Olefin - 4 x karfa nélküli szék, 2 x karfás szék, 1 x asztal Az elegáns Airport bár kerti garnitúra garantálja, hogy minden családdal vagy baráttal való ülés kellemes legyen. Feltűnő elegáns megjelenésével minden teraszon vagy kertben kiemelkedik. Az alumínium váz biztosítja az egész készlet szilárdságát és stabilitását. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a készülék kül-és beltérre egyaránt alkalmas, ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A kerti bár készlet friss és inspiráló légkört hoz minden térbe. Méret - karfás szék: 65cm x 59cm x 103cm (sz x mé x ma)Méret - szék karfa nélkül: 53cm x 59cm x 103cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 194cm x 60cm x 106cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, tikfa, üvegAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraMéret - alumínium lemez: 60x9cmSzín: természetes, taupe

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti bárszett HIGOLD - Airport Bar Set Taupe Olefin csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja Higold, a színes változat c6a27e, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Kerti bárszett HIGOLD - Airport Bar Set Taupe Olefin - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Székek, Bárok, Kerti bútor, Kerti székek, Karfa
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti bárszett HIGOLD - Airport Bar Set Taupe Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti bárszett HIGOLD - Airport Bar Set Taupe Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti bárszett HIGOLD - Airport Bar Set Taupe Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?