Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 10 ülőhely

Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 10 ülőhely

Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 10 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 10 ülőhely - termékleírás

Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 2 x karfás szék, 8 x karfa nélküli szék, 1 x asztal Kerti étkezőgarnitúra New York egyszerű, stílusos dizájnnal, ahol a kényelem és a praktikum ötvöződik. Nem kell csak a kertben használni, egyedi megjelenésének köszönhetően a belső térben is kiemelkedik. Az alumínium keret szögletes formájának köszönhetően a teakfával kombinálva rendkívül kellemes benyomást kelt. A felhasznált anyagot az időjárással és az UV sugárzással szembeni magas ellenállás jellemzi. További előnye a könnyű karbantartás és a hosszú élettartam. Soha nem volt még kényelmesebb a kertben ülni a családdal vagy a barátokkal. Az étkezőgarnitúra a béke oázisává és a pihenéssel teli hellyé varázsolja kertjét vagy teraszát. Méret - karfás szék: 62cm x 85cm x 60cm (sz x ma x mé)Méret - szék karfa nélkül: 50cm x 85cm x 60cm (sz x ma x mé)Méret - asztal: 260cm x 75cm x 90cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: textil - kétrétegű, gyorsan száradóVastagság: 1,5mm alumínium, 20mm teak faSzín: természetes, fekete

Termék Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 10 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja Higold, a színes változat c6a27e, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 10 ülőhely termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 10 ülőhely - termék paraméterei

Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 10 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 10 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőkészlet HIGOLD New York fekete - 10 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?