Kerti fotel HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin

Kerti fotel HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin

Kerti fotel HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 337 619 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti fotel HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin - termékleírás

Kerti fotel HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin A dizájn kerti szék New York garantáltan tökéletes kiegészítője lesz a kertjének vagy teraszának. Az alumínium váz kiváló stabilitást és szilárdságot biztosít. A kedvezőtlen időjárási körülményeknek és az UV sugárzásnak ellenálló bútorok sok évszakra. A székhez elegáns színű párna tartozik. Az időtlen dizájnnak köszönhetően könnyedén kombinálhatja más kerti bútorokkal és kiegészítőkkel. Méret: 67,5cm x 81cm x 61,5cm (sz x mé x ma)Anyag: alumíniumAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraVastagság: 1,5mm alumíniumSzín: szürke, antracitPárna színe: fehér / világosszürke / sötétszürke

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti fotel HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja Higold, a színes változat 8c8c8c, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Fém bútorok, a márka gyártja Higold, a színváltozat az 8c8c8c, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Kerti fotel HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin - termék paraméterei

Kerti fotel HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti fotel HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti fotel HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?