Kerti étkészlet HIGOLD II - Emoti Dining Olefin - 8 ülőhely

Kerti étkészlet HIGOLD II - Emoti Dining Olefin - 8 ülőhely

Kerti étkészlet HIGOLD II - Emoti Dining Olefin - 8 ülőhely

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkészlet HIGOLD II - Emoti Dining Olefin - 8 ülőhely - termékleírás

Kerti étkészlet HIGOLD II - Emoti Dining Olefin - 8 x szék, 1 x asztal Az Emoti design kerti étkezőgarnitúra minden étkezésből kellemes élményt nyújt családjával vagy barátaival. A teak asztallap stílusosnak és természetesnek tűnik. Alumínium lábak biztosítják az asztal stabilitását. A készlet alkalmas kültérbe, de belső terekbe történő elhelyezésre is - a döntés rajtad múlik. A készlet kitűnő az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak ellenálló képességében. Érdekes, gyönyörű kiegészítő, amely minden kert vagy terasz középpontjává válik. Méret - szék: 56cm x 63cm x 80cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 220cm x 90cm x 75cm (sz x mé x ma)Anyag: teakfa, alumíniumAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraVastagság: 1,5mm alumíniumSzín: természetes, antracit, taupe

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkészlet HIGOLD II - Emoti Dining Olefin - 8 ülőhely csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja Higold, a színes változat c6a27e, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkészlet HIGOLD II - Emoti Dining Olefin - 8 ülőhely - termék paraméterei

Kerti étkészlet HIGOLD II - Emoti Dining Olefin - 8 ülőhely - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkészlet HIGOLD II - Emoti Dining Olefin - 8 ülőhely - egyéb érdekes termékek

Kerti étkészlet HIGOLD II - Emoti Dining Olefin - 8 ülőhely - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?