Kerti szék lábtartóval HIGOLD Clark

Kerti szék lábtartóval HIGOLD Clark

Kerti szék lábtartóval HIGOLD Clark

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 461 749 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szék lábtartóval HIGOLD Clark - termékleírás

Kerti szék lábtartóval HIGOLD Clark Modern, szép és kényelmes pihenőszék Clark lábtartóval, felejthetetlen pihenést biztosít. Érdekes dizájnjának és a tikfa alumíniumkeretnek köszönhetően tökéletesen kiemeli a modern dekorációt, és gyönyörű stílust kölcsönöz minden helynek. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a kerti bútor kültéri használatra alkalmas, ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A széket igény szerint bárhová magával viheti - a pázsitra napsütésben, a teraszon a tető alatt, de utószezonban például közvetlenül a nappaliba vagy a gyerekszobába. A szett fontos része a lábzsámoly, melynek köszönhetően a lábad pihenhet egy nehéz nap után. Dőljön hátra, lazítson, és élvezze a pillanatot saját maga számára. Mérete - szék: 70cm x 91cm x 86cm (sz x ma x mé)Mérete - lábtartó: 58cm x 37,5cm x 50cm (sz x ma x mé)Anyaga: alumínium, teak fa, műrattan, anyagSzín: természetes, antracit, szürke

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti szék lábtartóval HIGOLD Clark csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja Higold, a színes változat 8c8c8c, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Kerti szék lábtartóval HIGOLD Clark - termék paraméterei

Szín8c8c8c
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Székek, Kerti bútor, Kerti székek
MárkaHigold
Szín8c8c8c
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti szék lábtartóval HIGOLD Clark - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szék lábtartóval HIGOLD Clark - egyéb érdekes termékek

Kerti szék lábtartóval HIGOLD Clark - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?