Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black

Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black

Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 168 569 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black - termékleírás

Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black Üljön le családjával és barátaival a kerti asztalnál, és üljön le egy York stílusú étkező székre. A szék alumínium vázból, teakfával kombinálva. A szék ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak, tartós és könnyen tisztítható. A fémszerkezetnek köszönhetően ez a szék nagyon stabil és biztonságos. Beleszeret a modern dizájnba, ráadásul ez egy frissítő változás lesz a kertben vagy a teraszon, ami a mindennapi vacsorát valami különlegessé teszi. Méret: 50cm x 60cm x 85cm (sz x mé x ma)Anyag - ülés: textil - kétrétegű, gyorsan száradóAnyag: alumínium, tikfaVastagság: 1,5mm alumínium, 20mm tikfaSzín: természetes, antracit

Termék Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black csoport termékei között található Étkező székek, márka kínálatában szerepel Higold, a színes változat c6a27e, az anyag az Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Étkező szék, a márkához tartozik Higold, a színes változat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black - termék paraméterei

Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black - egyéb érdekes termékek

Kerti étkező szék HIGOLD - York Dining Chair Black/Black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?