Kerti étkező sarokgarnitúra Fidella sötétbarna - 7 személyes

Kerti étkező sarokgarnitúra Fidella sötétbarna - 7 személyes

Kerti étkező sarokgarnitúra Fidella sötétbarna - 7 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkező sarokgarnitúra Fidella sötétbarna - 7 személyes - termékleírás

Kerti étkező sarokgarnitúra Fidella sötétbarna - 1x kanapé, 2x szék, 1x asztal Problémái vannak, ha olyan kerti garnitúrát talál, amely nem csak a családja, hanem a barátai is elfér benne? Jó hírünk van számodra, mert a Fidella kerti garnitúra akár 7 személyes ülőhelyet kínál. Ráadásul ez nem egy hétköznapi ülés, hiszen egy igazán kényelmes szett. Ez egy sarokgarnitúra, amely 2 hosszú ülősarokból, egy nagy asztallal és 2 zsámolyból áll. A kellően nagy ülőhely mellett ez a stílusos készlet megfelelő minőséget is kínál. Az asztal sokoldalú és nagyon praktikus, mivel elegendő helyet biztosít étkezéshez vagy társasjátékokhoz. Bárhová is helyezi, stílusos helyet biztosít Önnek. Méret - ülőfelület: 240 cm x 78 cm x 190 cm (sz x ma x ma)Méret - zsámoly: 2 x 74 cm x 40 cm x 35 cm (szé x ma x ma)Méret - asztal: 140cm x 70cm x 80cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: sötétbarna

Ezt a terméket a csoportban találja Étkező székek, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színes változat 8c662d, az anyag az fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkező sarokgarnitúra Fidella sötétbarna - 7 személyes termékcsoporthoz tartozik Étkező szék, a márkához tartozik Sofahouse, a színes változat az 8c662d, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkező sarokgarnitúra Fidella sötétbarna - 7 személyes - termék paraméterei

Kerti étkező sarokgarnitúra Fidella sötétbarna - 7 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkező sarokgarnitúra Fidella sötétbarna - 7 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkező sarokgarnitúra Fidella sötétbarna - 7 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?