Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel sötétbarna - 7 személyes

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel sötétbarna - 7 személyes

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel sötétbarna - 7 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 727 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel sötétbarna - 7 személyes - termékleírás

Kerti étkező sarokgarnitúra Yarisel sötétbarna - 1x kanapé, 2x szék, 1x asztal Tegye fel a lábát, készítse el italait, és kezdje stílusosan az új szezont a Yarisel kerti ülőgarnitúrával. Ennek a kerti készletnek az egyes elemei szépen összeolvadnak, és eredeti művészi szépséget alkotnak. Ennek az egész összeállításnak az alapja egy alumínium alap. Az edzett üvegből készült asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze teának vagy más harapnivalóknak. Élvezze a pihenés pillanatait, és hagyja, hogy békében elragadjon ezzel az eredeti készlettel. Érdekes dizájnnal rendelkezik, amely bármilyen kertet vagy teraszt gazdagít. Méretek - ülőfelület: 224cm x 62cm x 180cm (sz x ma x ma)Méret - zsámoly: 2x40cm x 38cm x 40cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 120cm x 62cm x 60cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: sötétbarna

Ezt a terméket a csoportban találja Étkező szék, a márkához tartozik Sofahouse, a színes változat az 8c662d, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel sötétbarna - 7 személyes termékcsoporthoz tartozik Étkező székek, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színes változat 8c662d, az anyag az anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel sötétbarna - 7 személyes - termék paraméterei

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel sötétbarna - 7 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel sötétbarna - 7 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel sötétbarna - 7 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?