Kerti szett HIGOLD - Airport Sunlounger Set Black Olefin

Kerti szett HIGOLD - Airport Sunlounger Set Black Olefin

Kerti szett HIGOLD - Airport Sunlounger Set Black Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD - Airport Sunlounger Set Black Olefin - termékleírás

Kerti szett HIGOLD - Airport Sunlounger Set Black Olefin - a keret színe nem egyezik a képpel, a keret Taupe-krém színű - 1 x nyugágy, 1 x oldalsó asztal A kerti állítható nyugágy és oldalsó asztal tervezőszettje a stílus és a funkcionalitás kombinációját testesíti meg. Garantáltan minden kert központjává válik. A kerti nyugágy és az asztal robusztus alumínium vázzal rendelkezik, ami igazán stabil és tartós. A görgőknek köszönhetően szükség szerint könnyedén elmozdíthatja a kerti széket. A készlet ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Tegyen italokat, könyveket és egyéb apró tárgyakat az oldalasztalra, amelyeket kéznél szeretne tartani. A képen látható párna szintén a szállítás része. A nyugágy elegánsnak tűnik és nagyon kényelmes. Méret - nyugágy: 200cm x 77cm x 95cm (sz x mé x ma)Méret - oldalsó asztal: 50cm x 50cm x 45cm (sz x mé x ma)Anyag - betét: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraAnyag: alumínium, tikfa, üvegVastagság: 1,6mm alumínium, 5mm üvegSzín: fehér, krém, szürkePárna színe: türkiz

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben ffffff, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD - Airport Sunlounger Set Black Olefin - termék paraméterei

Színffffff
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Képek, Kerti bútor
MárkaHigold
Színffffff
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti szett HIGOLD - Airport Sunlounger Set Black Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD - Airport Sunlounger Set Black Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD - Airport Sunlounger Set Black Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?