Kerti szett HIGOLD - Sophia Corner Lounge Olefin

Kerti szett HIGOLD - Sophia Corner Lounge Olefin

Kerti szett HIGOLD - Sophia Corner Lounge Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD - Sophia Corner Lounge Olefin - termékleírás

Kerti szett HIGOLD - Sophia Corner Lounge Olefin - 1 x bal oldali darab, 1 x jobb oldali darab, 1 x asztal Pihenjen a kertben, a Sophia sarokkészletnek köszönhetően. A pihenés ülő formában és a kertben való napsütés a legjobb pihenés. Ennek az egész készletnek az alapja egy alumínium alap. Egyszerű és minimalista alakjával első pillantásra szilárdnak és stabilnak tűnik. A bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Az elegáns pontot dekoratív párnák alkotják, amelyek a szállítás részét képezik. A kerted kap egy készletet, amelytől úgy érzed, mintha nyaralnál. Méret - bal oldalsó darab: 177,5cm x 79cm x 73cm (sz x mé x ma)Méret - jobb oldalsó darab: 167cm x 79cm x 73cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 120cm x 80cm x 35cm (sz x mé x ma)Anyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraAnyag: alumíniumVastagság: 1,5mm alumíniumPárna színe: fehér / világosszürke / sötétszürke, fehér / világos rózsaszín / piros, szürkeSzín: fehér, szürke

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben ffffff, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD - Sophia Corner Lounge Olefin csoport termékei között található Fém bútorok, a márka gyártja Higold, a színváltozat az ffffff, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Fém kerti bútor, a márkához tartozik Higold, a színes változat az ffffff, anyagból készült fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD - Sophia Corner Lounge Olefin - termék paraméterei

Színffffff
AnyagFém
KategóriaBútor, Kerti bútor, Fém bútorok, Fém kerti bútor
MárkaHigold
Színffffff
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Kerti szett HIGOLD - Sophia Corner Lounge Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD - Sophia Corner Lounge Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD - Sophia Corner Lounge Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?