Kerti szett HIGOLD - Emoti Lounge Olefin

Kerti szett HIGOLD - Emoti Lounge Olefin

Kerti szett HIGOLD - Emoti Lounge Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD - Emoti Lounge Olefin - termékleírás

Záhradná zostava HIGOLD - Emoti Lounge Olefin - 2 x kreslo, 1 x sedačka, 1 x stôl Az Emoti design szett remek választás lesz a családdal a friss levegőn való ülésre vagy pihenésre. Elegáns színkombináció és rendkívül kényelmes kialakítás jellemzi, amely aláhúzza jellegzetes kartámaszait. A teafa és az alumínium kombinációja rendkívül kellemesnek tűnik. A bútorokat a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás és az UV-sugárzás jellemzi. A szett stílusos színű párnákat tartalmaz. Kétségtelen, hogy a pihenés és a jólét kellemes pillanatait élvezheti vele. Méret - fotel: 77cm x 77cm x 76cm (sz x mé x ma)Méret - ülés: 152cm x 77cm x 76cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 120cm x 70cm x 38cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, tikfaAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraVastagság: 1,2mm alumíniumSzín: természetes, taupe, antracitPárna színe: fehér / világosszürke / sötétszürke

Termék Kerti szett HIGOLD - Emoti Lounge Olefin termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Design bútorok a márkától Higold, a színváltozat az c6a27e, anyagból készült Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD - Emoti Lounge Olefin - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Design bútorok
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti szett HIGOLD - Emoti Lounge Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD - Emoti Lounge Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD - Emoti Lounge Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?