Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 514 309 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin - termékleírás

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin Az Emoti kerti nyugágy a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Garantáltan minden terasz központjává válik. Az alumínium váznak köszönhetően valóban stabil és tartós. A nyugágy ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A szállítás dekoratív párnákat tartalmaz. Az időtlen dizájnnak köszönhetően könnyedén kombinálhatja más kerti bútorokkal és kiegészítőkkel. Méret - nyugágy: 200cm x 76,5cm x 88cm (sz x mé x ma)Anyag - betét: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraAnyag: alumínium, tikfaVastagság: kanapé: 1,2mm alumíniumSzín: fehér, taupe, antracitPárna színe: világosszürke / sötétszürke / fekete

Termék Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti nyugágyak, márka kínálatában szerepel Higold, a színes változat az c6a27e, az anyag az Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin termékcsoporthoz tartozik Kerti nyugágy, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin - termék paraméterei

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin - ár és elérhetőség előzményei

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin - egyéb érdekes termékek

Kerti nyugágy HIGOLD - Emoti napozóágy szett Olefin - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?