Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car

Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car

Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 260 339 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car - termékleírás

Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car Az egyszerűségben rejlik a szépség, és ez vonatkozik erre az Emoti szolgáló kocsira is. Használható háztartásokban, de éttermekben és szállodákban is. A felhasznált anyagnak köszönhetően nemcsak a külső, de a belső tér számára is alkalmas. Kerekekkel kész, ennek köszönhetően könnyen kezelhető. Kényeztesse magát egy nagyszerű segítővel, aki hosszú évekig hűségesen szolgál majd és akibe beleszeret az első használat után. Méret: 53,5cm x 86,5cm x 88cm (sz x mé x ma)Anyag: alumíniumVastagság: 3mm alumíniumSzín: antracit

Termék Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Fém bútorok, a márka gyártja Higold, a színváltozat az c6a27e, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car csoport termékei között található Fém kerti bútor, a márkához tartozik Higold, a színes változat az c6a27e, anyagból készült fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFém
KategóriaBútor, Kerti bútor, Fém bútorok, Fém kerti bútor, Kerti kocsik
MárkaHigold
Színc6a27e
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car - ár és elérhetőség előzményei

Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car - egyéb érdekes termékek

Kerti kocsi HIGOLD - Emoti Dining Car - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?