Kerti nyugágy HIGOLD Geneva

Kerti nyugágy HIGOLD Geneva

Kerti nyugágy HIGOLD Geneva

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 644 794 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti nyugágy HIGOLD Geneva - termékleírás

Kerti nyugágy HIGOLD Geneva A Geneva kerti nyugágy különleges kényelmet nyújt, és elvezeti Önt a csodák és az öröm világába. A kiváló minőségű alumínium szerkezet stabilitást és hosszú élettartamot biztosít. A felhasznált anyagoknak köszönhetően ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A speciális kialakítású kerti nyugágy elegáns megjelenésű és nagyon kényelmes. A fa karfák esztétikus megjelenést kölcsönöznek a kerti nyugágynak. A képen látható párna is a szállítás része. Hagyja, hogy elragadja magát a pihenés kellemes érzésétől, és helyezkedjen el kényelmesen ezen a gyönyörű Geneva nyugágyon. Méret: 199cm x 95cm x 92,5cm (sz x ma x mé)Anyag - betét: vízálló Sunbrella UV anyagAnyag: alumínium, teak faSzín: szürke, természetes

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti nyugágy HIGOLD Geneva csoport termékei között található Kerti nyugágyak, márka kínálatában szerepel Higold, a színes változat az c6a27e, az anyag az Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti nyugágy, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti nyugágy HIGOLD Geneva - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Nyugágyak, Kerti nyugágyak, Kerti nyugágy
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti nyugágy HIGOLD Geneva - ár és elérhetőség előzményei

Kerti nyugágy HIGOLD Geneva - egyéb érdekes termékek

Kerti nyugágy HIGOLD Geneva - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?