Kerti étkezőszék HIGOLD Geneva szürke

Kerti étkezőszék HIGOLD Geneva szürke

Kerti étkezőszék HIGOLD Geneva szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 155 529 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőszék HIGOLD Geneva szürke - termékleírás

Kerti étkezőszék HIGOLD Geneva szürke Üljön családjával és barátaival a kerti asztalhoz, és üljön le az étkezőszékre. A Geneva ideális darab lesz kertedbe, de akár teraszodba vagy erkélyedbe is. Az elegáns karfákkal kiegészített kerti szék alumínium vázból készült teakfával kombinálva. Ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A kiváló minőségű fém konstrukciónak köszönhetően ez a kerti szék nagyon stabil és biztonságos. Kényeztesse magát minőségi pihenéssel. Hozzon létre egy kerti pihenőhelyet, amelyet mindenki irigyelni fog. Bárhová is helyezi, ellenállhatatlanul bájos és kényelmes lesz. Méret: 68cm x 90cm x 62cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: vízálló Sunbrella UV anyagSzín: szürke, természetes

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőszék HIGOLD Geneva szürke termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőszék HIGOLD Geneva szürke - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Kerti asztalok, Kerti asztal
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti étkezőszék HIGOLD Geneva szürke - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőszék HIGOLD Geneva szürke - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőszék HIGOLD Geneva szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?