Kerti étkezőszék HIGOLD Nofi bézs

Kerti étkezőszék HIGOLD Nofi bézs

Kerti étkezőszék HIGOLD Nofi bézs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 135 229 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőszék HIGOLD Nofi bézs - termékleírás

Kerti étkezőszék HIGOLD Nofi bézs Az elegáns Nofi kerti étkezőszék nemcsak a kertben, hanem a teraszon vagy az erkélyen is elfér. Bárhová is helyezi, ellenállhatatlanul bájos és kényelmes lesz. Az elegáns karfákkal kiegészített kerti szék alumínium vázból készült teakfával kombinálva. Ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. A kiváló minőségű fém konstrukciónak köszönhetően ez a kerti szék nagyon stabil és biztonságos. Különösen harmonikusan áll ki az azonos nevű sorozat kiegészítőivel. Kényeztesse magát egy jó vacsorával családjával vagy barátaival a Nofi étkezőszékkel. Méret: 66cm x 80cm x 56cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraSzín: természetes, bézs

Termék Kerti étkezőszék HIGOLD Nofi bézs termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben f8e7d1, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőszék HIGOLD Nofi bézs - termék paraméterei

Színf8e7d1
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor
MárkaHigold
Színf8e7d1
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti étkezőszék HIGOLD Nofi bézs - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőszék HIGOLD Nofi bézs - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőszék HIGOLD Nofi bézs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?