Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs

Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs

Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 236 659 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs - termékleírás

Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs Az egyszerűségben rejlik a szépség, és ez vonatkozik erre a Nofi kerti felszolgáló kocsira is. Használható háztartásokban, de éttermekben, szállodákban is. Kényeztesse magát egy nagyszerű segítővel, aki hosszú éveken át hűségesen szolgálja Önt, és akibe az első használattól kezdve beleszeret. A felhasznált anyagnak köszönhetően a Nofi kerti kiszolgáló kocsi nemcsak kültérre, hanem beltérre is alkalmas. Kerekekkel van kiegészítve, amelyeknek köszönhetően könnyen irányítható. Már nem kell állandóan menekülni a látogató elől, van egy Nofi kiszolgáló kocsi, amit mindig kéznél lehet. Méret: 53,5cm x 86,5cm x 88cm (sz x ma x mé)Anyag: alumíniumSzín: bézs

Termék Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben f8e7d1, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Fém bútorok, a márka gyártja Higold, a színváltozat az f8e7d1, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs termékcsoporthoz tartozik Fém kerti bútor, a márkához tartozik Higold, a színes változat az f8e7d1, anyagból készült fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs - termék paraméterei

Színf8e7d1
AnyagFém
KategóriaBútor, Kerti bútor, Fém bútorok, Fém kerti bútor, Kerti kocsik
MárkaHigold
Színf8e7d1
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs - ár és elérhetőség előzményei

Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs - egyéb érdekes termékek

Kerti kocsi HIGOLD Nofi bézs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?