Kerti hinta HIGOLD Nofi fekete

Kerti hinta HIGOLD Nofi fekete

Kerti hinta HIGOLD Nofi fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 853 309 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti hinta HIGOLD Nofi fekete - termékleírás

Kerti hinta HIGOLD Nofi fekete Élvezze a hintázást elbűvölő könnyedséggel a Nofi kerti hintával. Garantáltan minden terasz vagy kert központja lesz. A tömör fémváz minden körülmények között stabilitást ad a hintának. A nagy napfénytető még erős napfényben is megbízhatóan biztosít elegendő árnyékot. A felhasznált anyagoknak köszönhetően kitűnik az UV sugárzással és a kedvezőtlen időjárással szembeni ellenálló képességével. Hagyja magát kényeztetni egy finom ringatással a nyári napsütésben vagy a meleg estéken. Méret: 207cm x 195cm x 135cm (sz x ma x mé)Anyag - ülés/háttámla: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraAnyag - tető: tajvani szövetAnyag: alumínium, teak faSzín: fekete, piros

Termék Kerti hinta HIGOLD Nofi fekete termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 000000, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti hinták, a márka gyártja Higold, a színes változat 000000, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Kerti hinta HIGOLD Nofi fekete - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Hinták, Kerti hinták
MárkaHigold
Szín000000
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti hinta HIGOLD Nofi fekete - ár és elérhetőség előzményei

Kerti hinta HIGOLD Nofi fekete - egyéb érdekes termékek

Kerti hinta HIGOLD Nofi fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?