Kerti forgószék HIGOLD Nofi szürke

Kerti forgószék HIGOLD Nofi szürke

Kerti forgószék HIGOLD Nofi szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 359 824 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti forgószék HIGOLD Nofi szürke - termékleírás

Kerti forgószék HIGOLD Nofi szürke Hozzon létre egy kerti pihenőhelyet, amelyet mindenki irigyelni fog. Pihenjen a kertben, akár a nappaliban. Kényelem, elegancia és hosszú élettartam - ez a Nofi kerti szék jellemzője. A szék tíkfával kombinált alumínium vázból készült. A fém konstrukciónak köszönhetően a szék nagyon stabil és biztonságos. A bútor ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Különösen harmonikusan áll ki az azonos nevű sorozat kiegészítőivel. A szék kifinomult mechanizmussal van felszerelve, melynek köszönhetően saját tengelye körül tud forogni. Nofi boldogan lesz kertje fő kelléke. Méret: 77,5cm x 76cm x 76cm (sz x ma x mé)Anyag: alumínium, teak faAnyag - ülés: olefin (polipropilén) - UV-állóság több mint 800 óraVastagság: 1,5mm alumíniumSzín: természetes, bézs, szürke

Termék Kerti forgószék HIGOLD Nofi szürke termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti forgószék HIGOLD Nofi szürke - termék paraméterei

Szín8c8c8c
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor
MárkaHigold
Szín8c8c8c
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti forgószék HIGOLD Nofi szürke - ár és elérhetőség előzményei

Kerti forgószék HIGOLD Nofi szürke - egyéb érdekes termékek

Kerti forgószék HIGOLD Nofi szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?